Rialto Film Preben Philipsen GmbH & Co. KG (Berlin)

German

Filmography

1983
  • Produktionsfirma
1983
  • Produktionsfirma
1982
  • Produktionsfirma
1981
  • Produktionsfirma
1981
  • Produktionsfirma
1980
  • Produktionsfirma
1978
  • Produktionsfirma
1978
  • Produktionsfirma
1978
  • Produktionsfirma
1976/1977
  • Produktionsfirma
1975
  • Produktionsfirma
1973
  • Produktionsfirma
1972
  • Produktionsfirma
1972
  • Produktionsfirma
1972
  • Produktionsfirma
1971/1972
  • Produktionsfirma
1971/1972
  • Produktionsfirma
1971/1972
  • Produktionsfirma
1971/1972
  • Produktionsfirma
1971
  • Produktionsfirma
1971
  • Produktionsfirma
1971
  • Produktionsfirma
1970
  • Produktionsfirma
1969/1970
  • Produktionsfirma
1969
  • Produktionsfirma
1968/1969
  • Produktionsfirma
1968
  • Produktionsfirma
1968
  • Produktionsfirma
1968
  • Produktionsfirma
1967
  • Produktionsfirma
1967
  • Produktionsfirma
1967
  • Produktionsfirma
1966
  • Produktionsfirma
1966
  • Produktionsfirma
1965
  • Produktionsfirma
1965
  • Produktionsfirma
1965
  • Produktionsfirma
1965
  • Produktionsfirma
1965
  • Produktionsfirma
1964
  • Produktionsfirma
1964
  • Produktionsfirma
1964
  • Produktionsfirma
1964
  • Produktionsfirma
1964
  • Produktionsfirma
1963/1964
  • Produktionsfirma
1963/1964
  • Produktionsfirma
1963
  • Produktionsfirma
1963
  • Produktionsfirma
1963
  • Produktionsfirma
1963
  • Produktionsfirma
1962
  • Produktionsfirma