Finnish Film Foundation (Helsinki)

Weitere Namen:

Suomen Elokuvasäätiö(Weiterer Name)

German

Filmography

2016/2017
  • Filmförderung
2016/2017
  • Filmförderung
2016
  • Filmförderung
2014/2015
  • Filmförderung
2014/2015
  • Filmförderung
2014-2016
  • Filmförderung
2014
  • Filmförderung
2013-2015
  • Filmförderung
2012/2013
  • Filmförderung
2012/2013
  • Filmförderung
2011-2013
  • Filmförderung
2010/2011
  • Filmförderung
2010/2011
  • Filmförderung
2009-2011
  • Filmförderung
2009
  • Filmförderung
2008/2009
  • Filmförderung
2007
  • Filmförderung
2007
  • Filmförderung
2006
  • Filmförderung
2005-2007
  • Filmförderung
2004
  • Filmförderung
2001/2002
  • Filmförderung
1999/2000
  • Filmförderung
1999
  • Filmförderung
1996/1997
  • Filmförderung
1996
  • Produktionsfirma
1993/1994
  • Produktionsfirma
1985/1986
  • Filmförderung