• Twitter
  • Facebook
  • Print
  • Forward

Franka Charlotte Hils

Aufnahmeleitung

Filmografie

2016/2017
  • Produktions-Koordination
2015-2017
  • Produktions-Koordination
2015-2017
  • Produktions-Assistenz
2014-2016
  • Produktions-Koordination
2014
  • Produktions-Assistenz
2013/2014
  • Produktions-Koordination
2013/2014
  • Produktions-Koordination
2012/2013
  • Produktions-Koordination
2012/2013
  • Produktions-Koordination
2011/2012
  • Produktions-Assistenz
2011/2012
  • Produktions-Koordination
2010/2011
  • Produktions-Koordination