Cast
Salzburg, Österreich Salzburg, Österreich

Filmography

1948
  • Cast
1943/1944
  • Cast
1942/1943
  • Cast
1941/1942
  • Cast
1941/1942
  • Cast
1940-1942
  • Cast
1941
  • Cast
1939/1940
  • Cast
1939/1940
  • Cast
1939
  • Cast
1939
  • Cast
1939
  • Cast
1937/1938
  • Cast
1937/1938
  • Cast
1936/1937
  • Cast
1936/1937
  • Cast
1936
  • Cast
1935
  • Cast
1934
  • Cast
1933/1934
  • Cast
1933/1934
  • Cast
1933/1934
  • Cast
1932
  • Cast
1931/1932
  • Cast
1932
  • Cast
1931
  • Cast
1930/1931
  • Cast
1930/1931
  • Cast
1930
  • Cast
1928/1929
  • Cast
1929
  • Cast
1927/1928
  • Cast
1927/1928
  • Cast
1926/1927
  • Cast
1926/1927
  • Cast
1926/1927
  • Cast
1927
  • Cast
1926
  • Cast
1925
  • Cast
1924
  • Cast
1922/1923
  • Cast
1923
  • Cast
1911
  • Cast
1911
  • Cast