Literaria-Film GmbH, Berlin (Berlin)

German

Filmography

1917
  • Produktionsfirma
1916
  • Produktionsfirma
1916
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1914
  • Produktionsfirma
1913/1914
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma
1913
  • Produktionsfirma