• Twitter
  • Facebook
  • Print
  • Forward

Adolf Klein

Cast, Director
Wien, Österreich Berlin

Filmografie

1926
  • Cast
1925/1926
  • Cast
1925
  • Cast
1924/1925
  • Cast
1923/1924
  • Cast
1922/1923
  • Cast
1922/1923
  • Cast
1922
  • Cast
1921/1922
  • Cast
1921/1922
  • Cast
1921/1922
  • Cast
1921
  • Cast
1921
  • Cast
1921
  • Cast
1920
  • Cast
1920
  • Cast
1920
  • Director
1919
  • Cast
1919
  • Cast
1918
  • Cast
1918
  • Cast
1917/1918
  • Cast
1917/1918
  • Cast
1917
  • Cast
1917
  • Cast
1916
  • Cast