Dietrich Mattausch

Cast
Leitmeritz (Litoměřice), Tschechien

Filmography

2013-2015
  • Cast
2004-2006
  • Cast
2003/2004
  • Cast
2001
  • Cast
1997/1998
  • Cast
1996-1998
  • Cast
1995/1996
  • Cast
1995
  • Cast
1994/1995
  • Cast
1994/1995
  • Cast
1994
  • Cast
1993/1994
  • Cast
1993
  • Cast
1993
  • Cast
1990/1991
  • Cast
1990/1991
  • Cast
1992
  • Cast
1991
  • Cast
1990/1991
  • Cast
1990/1991
  • Cast
1988/1989
  • Cast
1987/1988
  • Cast
1988/1989
  • Cast
1988/1989
  • Cast
1988
  • Cast
1987
  • Cast
1986/1987
  • Cast
1986/1987
  • Cast
1985/1986
  • Cast
1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1984/1985
  • Cast
1983/1984
  • Cast
1984
  • Cast
1980/1981
  • Cast
1978/1979
  • Cast
1972
  • Cast
1969/1970
  • Cast